Orduspor'un Orta Saha Oyuncusu Taşdemir Açıklaması

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da orta saha oyuncusu Anıl Taşdemir, "Bütün arkadaşlarımızla sezon başından bu yana buralara fedakarlık yapa yapa geldik. Bizler çok inandık. Taraftarlarımızın da bize inanmasını bekliyoruz" dedi.

Taşdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Süper Lig hedeflerinin devam ettiğini ve teknik direktör Erkan Sözeri'nin ayrılığına çok üzüldüklerini belirtti.

Sezon başında verdikleri Süper Lig sözünü yerine getirmek adına ellerinden geleni yapacaklarını anlatan Taşdemir, şöyle devam etti:
"Hocamız Erkan Sözeri ile sezon başından beri beraberiz. Ayrılıklar kolay olmuyor, insanları üzüyor ama maalesef futbolun içerisinde olan şeyler bunlar. Hocamızın Orduspor ve bizlerin üzerinde ciddi emekleri vardı. Bunu da herkes çok iyi biliyordu. Bu emekleri için hem kendi adıma hem de takımdaki diğer arkadaşlarım adına kendisine çok teşekkür ediyoruz. Onunla çalıştığım için çok mutluyum."
- "Süper Lig hedefinden şaşmadık"
Süper Lig hedeflerinin aynen devam ettiğini vurgulayan Taşdemir, "Sezon başında söylediğimiz ve söz verdiğimiz gibi biz şampiyon olmak istiyoruz. Ben de kendi adıma Orduspor'da şampiyon olabilmek için kaldım. Orduspor'da oynadığım süreçte hep elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Terimin son damlasına kadar sahada olmaya gayret gösterdim. Bunu da en iyi şekilde başardığımızı düşünüyorum" diye konuştu.

Taşdemir, 2-3 haftalık kötü giden bir süreçleri olduğunu dile getirerek, şunları söyledi:
"Artık çıkış yakalamak istiyoruz. Süper Lig hedefinden kesinlikle şaşmadık. İnşallah hafta sonu sahamızda oynayacağımız Ankaraspor maçında sahada olmaya çalışacağım. Üst adalemde yırtık var. Tedavi sürecim devam ediyor ama sakatlığıma rağmen yine de sahaya çıkıp Orduspor adına elimden geleni yapmaya çalışacağım."
"Bütün arkadaşlarımızla sezon başından bu yana buralara fedakarlık yapa yapa geldik. Bizler çok inandık. Taraftarlarımızın da bize inanmasını bekliyoruz" diyen Taşdemir, "Taraftarlarımızdan tek ricamız, kalan maçlarımızda bizleri sonuna kadar desteklesinler. Biz onların sevgisiyle buralara kadar geldik. Onlar olmazsa biz olamayız. Lütfen bizleri yalnız bırakmasınlar" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA