'Kızgınım!..'

Slaven Bilic'in futbolculara duyduğu güvenin suistimal edildiğini düşündüğü ve "Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" dediği öğrenildi.

Gökhan Töre ve Beşiktaş Medya İletişim Sorumlusu Can İpekçi'nin bir gece kulübünde kurşunlanması olayının hemen ardından hastaneye koşup, "Şoktayım. Kulübümüzün iki önemli ismi yaralandı. İyileşmeleri için dua ediyorum" diyen teknik direktör Bilic'in aynı zamanda büyük bir hayal kırıklığı yaşadığı ortaya çıktı.

Tecrübeli çalıştırıcının, 1-1 biten derbi sonrasındaki nasihatlerini kulak arkası ederek, ertesi gün 11.00'de idman olmasına rağmen, 7 futbolcunun gece kulübüne eğlenmeye gitmesine çok içerlediği ve deyim yerindeyse talebelerine küstüğü belirtildi.

BEN BUNU HAK ETMEDİM

Bilic'in olayları yorumlarken, "Böyle bir şeyi anlamam mümkün değil. Nasıl böyle bir şey yaparlar? Derbi sonrası gece kulübünde ne işleri var? Silahla yaralanmak ne demek? Hala büyük bir şaşkınlık yaşıyorum.

Kızgınım ve şaşkınım" şeklinde konuştuğu ifade edildi. Futbolcular tarafından güveninin su istimal edildiğini düşünen Hırvat teknik adamın, "Ben her zaman onların arkasındayım. Kötü günlerimizde hep sorumluluğu üzerime alıp, onların yıpranmasını engellemeye çalıştım. Ama karşılığında bunları gördüm. Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" dediği öğrenildi.

EKSİK SAYISI 12

Beşiktaş'ta dün MR'ı çekilen Cenk Gönen'in sağ omuz tendonunda ödem tespit edildi. Dany de belindeki ağrılar nedeniyle antrenmana çıkmadı. Dany'nin hafta sonu takımdaki yerini alabileceği belirtildi. Cenk Gönen'le birlikte takımdaki eksik sayısı 12'ye yükselirken, Beşiktaş'ın Sivas deplasmanında Tolga, Serdar, Franco, Dany, Uğur, Necip, Atiba, Oğuzhan, Olcay, Mustafa, Almeida on biri ile mücadele edeceği öğrenildi.