'Gökhan Töre' saldırısında sis perdesi aralandı

Gökhan Töre olaydan önce yan locadaki o kadına çiçek göndermiş.

Türk futbolunu sarsan Gökhan Töre'nin kurşunlanması olayındaki gizemler bir bir çözülüyor. Şişli Esentepe'deki Bedroom adlı gece kulübünde meydana gelen ve toplam 6 kişinin yaralandığı olayın başlama nedeni ve sonrası Fotomaç'ta yer alan habere göre; şöyle: Beşiktaşlı futbolcuların olduğu bölümün iki yanındaki locada iki erkek ve beş kadın bulunuyordu.

ÇİÇEĞİ ALDI ÖPÜCÜK GÖNDERDİ
Kadınlar ile futbolcular uzaktan uzağa bakışırken, Gökhan Töre daha önce bir iki futbolcu ile sevgili olan masadaki sarışın kadına çiçek gönderdi. Kadın, Töre'nin jestine eliyle öpücük göndererek karşılık verdi. Daha sonra kadınların masasına saldırı şüphelisi Korhan Bahadır geldi. Sarışın kadınla yeni sevgili olan Korhan Bahadır, çiçeklerin nereden geldiğini sordu.

ÖNCE KÜFÜR SONRA KURŞUN

Kadın, Gökhan Töre'yi gösterince, Bahadır, hem kadına hem futbolcuların masasına doğru küfürler savurdu. Bazı futbolcular küfürleri anlamayıp kendilerine bağıran adama içki kadehlerini kaldırarak selam verdi. Bunun üzerine iyice çılgına dönen Korhan Bahadır birden silahını çekip ateş etmeye başladı. Olayda Gökhan Töre omuzundan, beş kişi ise çeşitli yerlerinden yaralandı.