Fernandes ile işimiz bitti!

Orman, Beşiktaş ile Fernandes'in yollarının ayrılacağını belirtti.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Şampiyonlar Ligi maçlarını yeni statlarında oynamak istediklerini söyledi.

Kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan başkan Orman, Vodafone Arena'nın son durumu ile ilgili bilgiler verdi. Orman, “Zeminin altına çok indik ki stadyum, şehrin insanlarını rahatsız etmesin. Bu ay sonu eski ismiyle kapalı tribünden çıkıp eski açık ve yeni açık tribüne ağırlık verilecek. Hızla gidiyoruz ancak tabii ki zorlanıyoruz” diye konuştu.

Stadyumun kulübün özkaynaklarıyla yapıldığının altını çizen Orman, Şampiyonlar Ligi maçlarını yeni statlarında oynamayı çok istediklerini söyledi. Beşiktaş başkanı, "Avrupa’nın en büyük kupasında mücadele etmek beni ve taraftarlarımızı heyecanlandırır. Bu dakikadan sonra söz futbolcularımızda. Hem Türk sporu hem Beşiktaş için büyük işlere imza atmak istiyoruz. Avrupa’da kupa kazanmak en büyük arzum” dedi.

Diğer yandan Lig TV'ye açıklamalarda bulunan Fikret Orman, Manuel Fernandes ile sezonunda yollarını ayıracaklarını yineledi. Orman, "Fernandes ile Beşiktaş'ın işi bitmiştir. Kesinlikle devam etmeyeceğiz. Profesyonellik anlamında doğru işler yaptığını düşünmüyorum" dedi.