Mourinho'ya zehir zemberek sözler

İspanyol medyası, Chelsea teknik direktörü Jose Mourinho'yu çok sert bir dille eleştirdi.

İspanyollar Mourinho'nun futboluna ağır eleştiriler getirdiler. Portekizli hocanın Madrid'e futbol oynamaya değil oynatmamaya geldiğini savunan spor yazarları 90 dakikada rakip kaleye tek şut atabilen Chelsea'nin Şampiyonlar Ligi'nin en zevksiz maçlarını çıkarttığını savundular.

Gazeteler, Atletico'nun önünü kesmeye Mourinho'nun duvarının bile yeterli olmayacağını ileri sürdüler.

Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid ile Chelsea arasında oynanan çeyrek final karşılaşmasının ilk ayağı 0-0 lik bir sonuçla bitti ancak ortaya konulan futbol kimseyi tatmin etmedi. Mourinho'nın katı savunma anlayışını yerden yere vuran gazeteler ünlü hocanın istediği sonucu aldığını yazdılar.

Golsüz beraberliğin iyi bir sonuç olmasına rağmen garanti olmadığını ileri süren bazı gazeteler ise Atletico'nun bu işi Stamford Bridge'de çözeceğini idda ettiler. Marca gazetesi,"Atletico mavi duvara çarptı" başlığını kullanarak, Simeonenin öğrencilerinin çirkin futbolun kurbanı olduğunu belirtti. AS gazetesi ise,"Atletico kafasını duvara çarptı" başlığını attı. Gazete haberinde, Fernandez Torres'i tek başına forvette tutan ve 9 kişi ile savunma hattı oluşturan Mourinho'nun futbol anlayışı bu yorumunda bulundu.

El Mundo Deportivo gazetesi,"Atletico iki katlı İngiliz otobüsü ile çarpıştı" başlığı altında adamadama savunma yapan Chelsea'yi geçmenin imkansız olduğunu belirtti. Sport gazetesi ise,"sonucu Stamford Bridge verecek" başlığını kullandı. Gazete, Atletico Madrid'in 40 yıllık özlemine Mourinho'nun duvarının bile yeterli olmayacağını ifade etti.