Kardemir Karabükspor'da Kayserispor Maçı Hazırlıkları

Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Kayserispor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Çamlık Spor Tesisleri'nde teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından kondisyon ağırlıklı çalıştı.
Yaklaşık 2 saat süren çalışmaya, sakatlığı bulunan Hakan Özmert katılmazken, Ahmet İlhan Özek ise takımdan ayrı koşu yaptı.
Kardemir Karabükspor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Ahmet Gölbek, AA muhabirine, son haftalarda maçların zorluk derecesinin üst seviyeye çıktığını söyledi.

Her maçın önem taşıdığını vurgulayan Gölbek, "Ligi en iyi yerde bitirmek için kalan maçlarımızı kayıpsız geçmek istiyoruz. 4 maçımız kaldı. Kayserispor ve Fenerbahçe ile deplasmanda, Torku Konyaspor ve Sivasspor ile sahamızda oynayacağız. Bu maçlara iyi hazırlanıp, elimizden geleni yaparak zevk veren futbol izlettirmek istiyoruz. Bu hafta Kayserispor deplasmanı var. Maç çok zor geçecek. Rakibimizin acil puana ihtiyacı var. Bizim de hedeflerimiz var" diye konuştu.

Kaynak: AA