Sola süper star

Galatasaray'ın Manchester'dan ayrılmak isteyen 28 yaşındaki sol kanat oyuncusu Ashley Young için girişimde bulunduğu ve oyuncunun kararını beklediği iddia edildi

Bu sezon bekleneni veremeyen ve takımı güçlendirmek için kolları sıvayan Galatasaray, yine bir dev isimle anılıyor. Süper Lig'de Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için ikinciliği kovalayan, Türkiye Kupası'nda da finale odaklanan sarı-kırmızılıların, Manchester United'da forma giyen Ashley Young ile ilgilendiği bildirildi. Football Direct News, G.Saray'ın, İngiliz ekibinde forma şansı bulmakta zorlanan futbolcunun peşine düştüğünü kaydetti.

YÖNETİM ŞARTLARI ZORLAYACAK
Haberde, Galatasaray'ın sezon sonunda Manchester United'dan ayrılması beklenen Ashley Young için ilk girişimde bulunduğu ve oyuncunun kararını beklediği iddia edildi. Sarı-kırmızılı kulübün; 28 yaşındaki oyuncu için tüm şartları zorlayacağı belirtiliyor. ManU'nun, İngiliz yıldızı bonservisiyle vermeme ihtimaline karşılık, G.Saray'ın oyuncuyu kiralama yoluna da gidebileceği ifade edildi.

MİLLİ FORMAYI KAYBETTİ
Ashley Young'ın, Manchester United'da sürekli oynamaması nedeniyle haziran ayında düzenlenecek Dünya Kupası'nda İngiltere kadrosunda yer alması oldukça zor görünüyor. Kulübüyle 2 yıl daha sözleşmesi bulunan yıldız oyuncu, bu sezon Premier League'de 18 maçta forma giydi, 2 gol atıp, 4 de asist yaptı.