Başkan Üzülmez Gençlerle Bir Araya Geldi

Uzuntarla bölgesi gençleri hafta sonu Seka Kamp Alanı’ndaki piknik organizasyonunda bir araya geldi.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in de gençlerin buluşmasına ortak olduğu piknikte sohbet konusu spor oldu.
Baharın iyiden iyiye hissedildiği Kartepe’nin mesire alanları hafta sonları piknikçilerin uğrak adresleri olmaya devam ediyor. Güzel havaları fırsat bilen Uzuntarlalı gençlerde kendi organizasyonlarında bir araya gelerek dostluklarını pekiştirdiler. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de gençlerin daveti sonrası Seka Kamp Alanı’ndaki pikniğe katılarak Uzuntarlalı gençlere konuk oldu.

Başkan Üzülmez’in etkinliklerine katılmalarından büyük mutluluk duyan gençler, “Başkanım bizler kahve köşelerinden ziyade yeşil sahaları tercih etmekteyiz. Spora düşkün olan biz gençlerden kurulu olan Uzuntarla takımı da halen Kocaeli 2. Amatör Küme C Grubu’nda lider olarak şampiyonluk kovalamaktadır. Uzuntarla gençleri olarak bölgemizdeki en büyük eksiklik bir futbol sahasıdır. Bu konuda desteğinizi beklemekteyiz” dedi.

Sporu ve sporcuyu seven bir başkan olduğunu hatırlatan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de, “Kötü alışkanlıklardan uzak durma adına böylesi organizasyonlarda gençlerimizi görmek bizi mutlu etmektedir. Spor alanında elde ettiğiniz başarılardan dolayı sizleri de ayrıca tebrik ederim. Seçim beyannamemizde de belirttiğimiz semt futbol sahaları ile ilgili bir projemiz var. Uzuntarla bölgesinde de futbol sahası yapacağız. Bu konuda çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayarak sizlere yeni sahalar armağan etmek en büyük arzumuzdur” dedi.

Piknikte gençler dostluk ve kardeşlik bağlarını pekiştirme imkanı buldular. Gençler, Sinan Cengiz’in sazı eşliğinde bol bol eğlenirken halaylar çektiler oyunlar oynadılar.

Kaynak: İHA