Kalkavan Açıklaması

Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Metin Kalkavan, Torku Konyaspor karşısında alınan 3 puanla ligde kalma yolunda önemli bir adım attıklarını söyledi.


Torku Konyaspor galibiyetinden sonra mutlu olduklarını ifade eden Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Metin Kalkavan, "Bugün önemli bir galibiyet aldık. Matematiksel olarak kümede kaldık diyemem. Fakat çok büyük avantaj elde ettik. Özellikle bu hafta sonu oynanan maçlar bizim lehimize bitti. Oynanmamış 4 maç daha var, bu maçlarda tüm puanlara talibiz. Keyifli ve rezervli gidiyoruz. Uzun bir aradan sonra bu galibiyette ikili bir seri yaptık. Haftaya Kadıköy’de Fenerbahçe karşısında bir sürpriz bekliyorum" diye konuştu.

"MAÇ PRİMİNİ KİŞİ BAŞI 20 BİN TL'YE ÇIKARDIM"
Kalkavan, Lualua'nın gerçek bir yıldız olduğunu vurgulayarak, "Bu ligin üstünde bir oyuncu. Çok az eforu bile bize yetiyor. Rize’den böyle bir futbolcu geçtiği için tarihte yerini alacaktır ve sevgiyi de hak ediyor. Bütün oyuncularımız ellerinden geleni yapıyor. Hepsi kaliteli oyuncular. Öyle olmazsa şu an bu sonuçları alamazdık. Bu çocuklar her şeyi hak ediyor. Bu ligde akıllı oynayacaksın. Konyaspor’a karşı bizim futbolcular da çok akıllı oynadı ve haklı bir galibiyetin altına imza attılar. Hepsini tebrik ediyorum, maç primini de ekstra kişi başı 20 bin TL’ye çıkardım" şeklinde konuştu.

"HOCAMIZDAN MEMNUNUZ"
Henüz gelecek sezon için bir plan yapmadıklarını belirten Kalkavan, "Önümüzdeki sezonun hazırlıklarına daha başlamadık. Bu sene bütçe olarak kendimizi aştık ve biraz açık verdik. Hayırlısı ile ligi iyi bir yerde tamamlayarak, yeni sezon hazırlıklarına başlayacağız. Hocamızdan yönetim olarak çok memnunuz. Yeni sezona onunla devam etmek isteriz. Tabi son karar Uğur hocanındır. Bunları gelecek günlerde konuşacağız. Hocamız ile taraftarımız son maçta olumlu görüntüler verdiler. Torku Konyaspor maçında ilk kez uygulanan e- bilet uygulaması seyirci sayımızı düşürdü. Fakat bu uygulama geç kalınsa da doğru bir uygulamadır. Pilot bölge olarak ilk biz uyguladık. Sivasspor maçında çok daha kalabalık taraftar bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA