Tekden Denizlispor Gelecek Sezon Planlarına Başladı

Denizlispor Kulübü Başkanı Mehmet Özsoy, PTT 1. Lig'de mücadele eden futbol takımları Tekden Denizlispor'un, gelecek sezon şampiyonluğu göğüsleyen takım olması için planlamalara başladıklarını belirterek, "Önümüzdeki yıl, ligin en iddialı takımı olacağız, hedefimiz Süper Lig. Büyükşehir olan Denizli'nin artık Süper Lig'de bir takımı olması gerekiyor" dedi.

Özsoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, düşme hattındaki bir takıma, ellerini taşın altına koyarak sahip çıktıklarını ifade etti.

Kulübü devraldıklarında, futbol takımlarının ligdeki durumuyla mevcut konumunun arasında çok büyük fark olduğuna işaret eden Özsoy, şunları kaydetti:
"Bu yıl artık önümüzde iki maç kaldı, ligi iyi bir yerde tamamlayıp önümüzdeki sezona bakacağız. Takımın sportif başarısının yanında maddi sıkıntılar bizi çok zorladı, kulübümüzü bu durumdan kurtarmak için çalıştık. Bundan sonra artık geleceğe bakacağız. Önümüzdeki yıl için şimdiden hazırlık yapıyoruz, şehrin ileri gelenleriyle görüşüyoruz. Gelecek sezon şampiyonluğu göğüsleyen takım olmak için şimdiden planlamalarımıza başladık. Önümüzdeki yıl, ligin en iddialı takımı olacağız, hedefimiz Süper Lig. Büyükşehir olan Denizli'nin artık Süper Lig'de bir takımı olması gerekiyor."

Kaynak: AA