Maçın Ardından

PTT 1. Lig'de Manisaspor'u 1-0 yenen Balıkesirspor'un teknik direktörü İsmail Ertekin, sezonun son iki maçını da kazanıp hedeflerine ulaşmak istediklerini söyledi.

Ertekin, maçın ardından yaptığı açıklamada, sezonun bu döneminde mutlak kazanmaları gereken bir mücadeleden 3 puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını kaydetti.

Her ne kadar dışarıdan "stres yapmayın" denilse de böyle dönemlerde bunun mümkün olmadığını vurgulayan Ertekin, "Rakip de elinden geldiğince mücadele ediyor. Kazandığımız için mutluyum. Rakibe bir tanenin dışında pozisyon vermedik. İnşallah önümüzdeki iki maçı da kazanıp hedefimize ulaşırız" diye konuştu.

Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, Balıkesirspor için final niteliğinde bir maç olduğunu belirterek, galibiyetlerinden dolayı Balıkesir ekibini kutladı.
Maçın 50| dakikasına kadar rakibe pozisyon vermediklerini ifade eden Özdeş, şöyle dedi:
"50 dakika içinde kalemizdeki tek şut gol oldu. Matematiksel olarak iddiamız sürüyor. Futbol her şeye açık. İki maçımızı da kazanarak rakiplerimizin alacağı sonuçları bekleyeceğiz. Bugün Balıkesirspor ve taraftarı inanmıştı, kıskanmamak mümkün değil. Keşke Manisa'da da böyle inanılsa ve destek verilseydi."

Kaynak: AA