Ligde 8'inci Randevu

Kardemir Karabükspor ile Eskişehirspor, Spor Toto Süper Lig'de yarın 8'inci kez karşılaşacak.

Daha önce yaptıkları 7 maçta Eskişehirpor 4, Karabük temsilcisi 1 galibiyet aldı, 2 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı.
2010-2011 sezonunda Eskişehirspor deplasmanda 2-1, evinde de 1-0 galip geldi. 2011-2012 sezonunda da Eskişehirspor Karabük'te 2-1 galip, evinde ise 2-1 mağlup oldu.
2012-2013 sezonunda Eskişehir'deki maçtan ev sahibi takım 5-2 üstün ayrıldı, ikinci yarıda Karabük'te oynanan karşılaşma golsüz beraberlikle sonuçlandı.
Bu sezonun ilk yarısında Eskişehir'de yapılan maç ise golsüz beraberlikle tamamlandı.
- Kardemir Karabükspor, tarihinin en iyi sezonunu yaşıyor
Eskişehirspor'u sahasında ağırlayacak Kardemir Karabükspor, bu sezon oynadığı 29 karşılaşmadan 11'ini kazandı. Dokuzar beraberlik ve yenilgi alan Karabük ekibi, yirmi yedişer gol atıp yiyerek, topladığı 42 puanla 7'nci sırada bulunuyor.
Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'in 29 haftalık bölümünde tarihinin en yüksek puanına ulaştı. Spor Toto Süper Lig geçmişinde 44 puanı hiçbir zaman geçemeyen Karadeniz ekibi, Eskişehirspor'u yenerek rekorunu kırmaya hazırlanıyor.
- Eskişehirspor'un "deplasman" fobisi
Spor Toto Süper Lig'de son 8 deplasman maçında galip gelemeyen Eskişehirspor ise Kardemir Karabükspor'u mağlup ederek fobisini yenmek istiyor.
Eskişehir temsilcisi, bu sezon oynadığı 29 maçta onar galibiyet ve yenilgi aldı, 9 maçtan da beraberlikle ayrıldı. Rakiplerine 30 gol atan, kalesinde 28 gol gören Eskişehirspor, 39 puanla 11'inci sırada bulunuyor.
Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda yarın 20|00'de oynanacak maçı Serkan Çınar yönetecek, yardımcılıklarını da Serdar Akçaer ve Özgür Ertem yapacak.

Kaynak: AA