Derbi Maçın Ardından

Beşiktaşlı futbolcu Uğur Boral, Spor Toto Süper Lig'in 30| haftasında Fenerbahçe ile yaptıkları derbi maçın dostça geçtiğini söyledi.

Tecrübeli oyuncu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, adına yakışır bir derbi maçın oynandığını ifade etti.

Her iki ekibin de galibiyeti çok istediğini vurgulayan Uğur, "10 kişi kaldıktan sonra mücadelemiz takdire şayandı. Herkes güzel bir derbi izledi. Güzel futbol ve mücadelenin yanı sıra dostça derbi oldu. Dostça olduğunun altını çizmek lazım. Futbol adına güzel bir gündü" diye konuştu.


- Veli Kavlak: "Caner'in hareketi güzeldi"

Siyah-beyazlı takımın orta saha oyuncusu Veli Kavlak ise Dany'nin sarı kart gördüğü pozisyonda hakemin verdiği karara değindi.
Hakem Tolga Özkalfa'nın verdiği kararı sahadaki kimsenin anlamadığını dile getiren siyah-beyazlı oyuncu, "Kimse hakemin ne yapmak istediğini anlamadı. Kitapta öyle yazıyormuş. Kafadan kaldırıp kaleciye attığı için kart göstermiş. Fenerbahçeli futbolcular şaşırdı. Tolga ağabey Fenerbahçeli futbolcularla konuştu ve topu taca atmalarını istedi. Caner'in hareketi çok güzel bir olaydı" ifadelerini kullandı.
Veli Kavlak, Dany'nin hareketinde verilen kararın doğru olduğu ve bu yönde kuralları bilmeleri gerektiğinin söylenmesi üzerine, "Dany'nin hareketinin centilmenlik dışı olduğunu düşünmedim. Sahada olanlarda verilen karara şaşırdı. Hepimiz kitabı okumuyoruz ama bakarız" dedi.

Siyah-beyazlı takımın orta saha oyuncusu, maç değerlendirmesinde ise Fenerbahçe karşısında maça çok kötü başladıklarını anlatarak, "Sonra toparladık ve baskı kurduk. İkinci yarı baskı kurduğumuz anda, kırmızı kart gördük. İster istemez geriye çekildik. Galibiyet için pozisyonumuz vardı. Motta o hareketi yapmak zorunda kaldı" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA