Samsunspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Soğuk Açıklaması

Samsunspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk, PTT 1. Lig'de play-off'a kalmayı garantilemeleri için Karşıyaka maçını kazanmaları gerektiğini söyledi.

Soğuk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, e-bilet uygulamasının ilk haftasında aksaklıklar yaşanabileceğini belirterek "Taraftarlarımızın ne olursa olsun, Karşıyaka maçında da bizi yalnız bırakmasını istemiyoruz" dedi.

"Play-off'u garantilememiz için Karşıyaka maçını kazanmamız lazım" diyen Soğuk, "Taraftarlarımız futbolcularımızın tribünde itici gücü. Taraftarlarımızdan hangi şartta olursa olsun tribünleri doldurarak bize 90 dakika destek vermelerini istiyoruz" ifadesini kullandı.
Play-off konusunda tereddüt yaşamak istemediklerini belirten Soğuk, şunları kaydetti:
"Bu maçı kazanarak play-off'a odaklanmak istiyoruz. Süper Lig'e çıkma konusunda inancımız tam. Play-off'tan da olsa mutlaka oyuncularımız gerekeni yapacak ve bir üst lige çıkacaklardır. Buna hem yönetim hem teknik ekip hem de şehir olarak inandık. Oyuncularımız da bunun bilincinde hareket edecektir."
Bu arada, Samsunspor, pazar günü sahasında oynayacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde gerçekleşen idmanda, futbolcular, koşu ve kültür fizik hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı. İdmana, sakatlığı bulunan Canberk Aydın katılmadı.

Kaynak: AA