Özlem Şahin Lübeck’te Vuracak

Bayan boksunda dünya şampiyonluk kemerini elinde bulunduran Özlem Şahin, 26 Nisan’da Almanya’nın Lübeck kentinde ringe çıkacak.


Avusturyalı Elke Beinwashs’a karşı yumruk sallayacak olan Şahin, antrenmanlarının sonuna gelirken sparring dövüşlerini gerçekleştirmek için Avusturya’nın Viyana kendine gitti

Hansahalle Lübeck’te gerçekleşecek olan boks galası için yoğun bir antrenman temposu içinde olduğunu vurgulayan başarılı boksör Özlem Şahin, "Antrenman dönemimde 1,5 haftalık grip hastalığı zamanı geçirdim. Ancak çok şükür bunun dışında herhangi bir rahatsızlık geçirmedim. Ekibimle birlikte başarılı bir antrenman dönemini geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tabii ki boks dışında bir firmada da çalışmaktayım. Günde sekiz ile on saat iş yorgunluğunun ardından antrenmanlara gidiyoruz, bu da bizi bayağı zorluyor. Ancak sponsorum Gazi ve yetkilisi Kahraman Erdin’e de buradan çok teşekkür etmek istiyorum. Çünkü onlar olmasaydı buralara gelmem çok zor olurdu. Maalesef yaşadığım bölge olan Stuttgart’ta sponsor sıkıntısı çektiğimiz için maçlarımızı başka bölgelerde yapmak zorunda kalıyoruz" şeklinde konuştu.

Spor yazarı Vedat Alyaz ise, rakibin tecrübeli bir isim olduğunu belirterek, "Avusturyalı rakip Kick-Boks ve Thai-Boksta büyük başarılara imza atmış ve tecrübeli bir isim. 30 yaşında K-1’de 11 maç yaşmış, çeşitli şampiyonlukları olan ve toplamda 32 kez ringlere çıkmış başarılı bir dövüşçü. Boksörümüz Özlem Şahin ise 17 kez ringe çıkmış ancak dünya şampiyonluk kemerini hala elinde bulunduruyor. Ben bu maçı boksörümüzün kazanacağına inanıyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA