Orduspor, Süper Lig'e Çıkacağına İnanıyor

Orduspor Kulübü Başkan Yardımcısı Murat Gürsoy, Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerlediklerini belirterek, "İnşallah işimizi doğru yaparak ve çok çalışarak, bu tarihi süreci Süper Lig ile taçlandırmak istiyoruz" dedi.

Gürsoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Orduspor'un büyük zorluklarla bugünlere geldiğini dile getirerek, "Büyük emeklerin taçlanacağı son 3 haftaya girdik. İnanıyorum ki birlik ve beraberlik içinde son 3 haftayı başaracak güce sahip Orduspor hedefe ulaşacaktır" ifadesini kullandı.
Camia olarak Süper Lig'e çıkmaya inandıklarını vurgulayan Gürsoy, şöyle konuştu:
"Her şeyden önce çok büyük zorluklar aşılarak bugünlere gelinmiştir. Artık büyük emeklerin taçlanacağı son 3 haftaya girdik. Çok dikkatli olmamız ve çok çalışarak mücadele etmemiz gerekiyor. İnanıyoruz ki 3 hafta sonunda tarihi yazan hocamız, futbolcu kardeşlerimiz emeklerin karşılığını alacaktır. Çok dikkatli olmamız gerekiyor. Bu ligde her türlü sonucun ortaya çıktığını daha önce de hep beraber gördük. Aynı hataları yapmadan futbolcu kardeşlerimiz büyük Orduspor camiasının beklentilerini çok iyi bildikleri için ellerinden gelenin daha fazlasını yapacaktır.''
''Onlar bugüne kadar ellerinden geleni en iyi şekilde yaptılar, bundan sonrada yapacaklarına olan inancımız tam'' diyen Gürsoy, şunları kaydetti:
''Burada güzel olan kısım artık her şey bize bağlı. Kimseyle işimiz yok. Şu anda ikinci sırada yer alan takımımız kendi göbeğini kendi kesecektir. İnşallah işimizi doğru yaparak ve çok çalışarak bu tarihi süreci Süper Lig ile taçlandırmak istiyoruz. Futbol takımımızla, hocamızla, taraftarımızla ve tüm camia olarak mutlu sonu bekliyoruz."
Murat Gürsoy, 20 Nisan Pazar günü deplasmanda Bucaspor ile yapacakları maça tüm Orduluları beklediklerini de aktardı.

Kaynak: AA