Balıkesirspor, Manisaspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

PTT 1. Lig'de mücadele eden Balıkesirspor, hafta sonu oynayacağı Manisaspor maçı hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Kırmızı-beyazlı ekibin teknik direktörü İsmail Ertekin, Manisaspor maçının kendileri için final niteliği taşıdığını söyledi.


Balıkesirspor, hafta sonu oynayacağı Manisaspor maçının hazırlıklarını Atatürk Stadı'nda yaptığı antrenman ile sürdürdü. Maça yönelik taktik çalışma ile başlayan antrenman, 5'e 2 top kapma ile devam etti. Antrenmanın son bölümünde ise çift kale maç yapıldı. Antrenmana sakatlıkları süren Ali Öztürk ve Karikari katılmazken, Karşıyaka maçında sakatlanan Muhammet Reis ve Rıza ise düz koşu yaptı. Antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan teknik direktör İsmail Ertekin, Manisaspor maçını değerlendirdi

Manisaspor maçının final maçı olduğunu ve kayba tahammülleri olmadığını söyleyen Ertekin, "Biz Balıkesirspor'a geldiğimizden günden bu yana faydalı olmak için elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz. Rakamlar ve istatistikler ortada. Pazar günü oynayacağımız Manisaspor maçı bizim için final niteliği taşıyor. Kayba tahammülümüzün olmadığı bir maç. Galip geldiğimizde çok şey kazanacağız. Hazırlıklarımız bu yönde ilerliyor. Sakatlarımız var ancak sonuç itibariyle ne olursa olsun, her şart altında hafta sonu iyi konsantre olup maçı kazanmamız ve yukarı çıkma şansımızı son iki maça taşımamız lazım. İnşallah her şey istediğimiz gibi olur ve bu maçı galibiyetle geçeriz" dedi.

Sakat oyuncular hakkında da bilgi veren Ertekin, "Şuanda Rıza ile Muhammet'in oynama ihtimalleri var. Sakatlıkları devam eden Ali Öztürk ve Karikari’nin durumları ise şu an belirsiz. Tedavileri sürüyor. Oynayıp oynayamayacakları maç günü belli olacak. Ancak yerlerine oynayacak olan arkadaşlarda görevlerini en iyi şekilde yerine getireceklerdir” şeklinde konuştu.

Şehirde geçen sezon ki havanın olmadığını söyleyen İsmail Ertekin, "Geçen sene şampiyonluğa giderken oluşan hava şuanda yok. Şehir olarak o havayı tekrar bulmalıyız. Ama tahmin ediyorum ki bu şehirde geçmişte son dakikalarda çok maç kaybedilerek bu tür yıkımlara uğrandığı için o travmayı bir türlü atlatamıyor bu şehir. Şu anda da böyle bir travma olacağı düşünülüyor yine. Hayal kırıklığına dayanamayacaklarını düşünüyorlar ama kötü düşünülürse işler kötüye gider. Onun için bizim hep pozitif düşünmemiz lazım. Şuan da en alttaki insandan en üsteki insanına kadar her türlü destek gerekiyor. Böyle bir fırsatı belki bir daha yakalanamayacak. Bu fırsatı değerlendirmemiz lazım" dedi.

Kaynak: İHA