Aziziyespor’da Hedef Gençleri Kötü Alışkanlıktan Uzak Tutmak

2013-2014 sezonunda Düzce İkinci Amatör Lig A grubunda mücadele eden Aziziyespor Kulüp Başkanı Mırat Postoğlu, hedeflerinin mahallede bulunan gençlere spor yaptırarak onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak istediklerini ve hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.


Bir yılın aranın ardından ilimizin güzide kulüplerinden ve 1985 yılında kurulan Aziziyespor futbola tekrar dönüş yaptı. Başkan Murat Postoğlu liderliğinde oluşturulan yönetim kurulu üyesinin çabaları sonucu gençler takıma kazandırıldı. Tecrübeli futbolcular kadroda tutuldu. A grubunda ilk iki maçta alınan galibiyetlerde takımı havaya sokmuş durumda.

Düzce İkinci Amatör Lig A grubunda mücadele ede ve ilk iki maçını kazanarak liderlik koltuğuna oturan Aziziyespor Kulüp Başkanı Murat Postoğlu, kulübün hedeflerini anlattı. Başkan Murat Postoğlu, “Yönetim kurulu arkadaşlarımızla hedefimiz gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak. Onları spor yaptırarak topluma kazandırmak istiyoruz. Bunda da başarılı olduk. Ömer Meydan hocamızı ve İlhan Duru hocamız bize bu konuda büyük katkı sağladılar. Aynı zamanda İmam olan Ömer Meydan hocamızın Eskişehir iline tayini Valimiz sayesinde durdurduk ve bize gençleri kötü alışkanlıklardan uzak durması için destek olmasını istedik. Bize büyük katkısı oldu” dedi.

Aziziyespor Kulüp Başkanı Murat Postoğlu, “Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak durmak adına çıktığımız yolda Düzce Valisi, Belediye Başkanı ve Emniyet Müdürü’de bize sonuna kadar destek oldular. Destek olmaya devam edecekler. Gençlerin her zaman topluma yararlı insanlar olması tek düşüncemiz” dedi.

AziziyesporKulüp Başkanı Murat Postoğlu, “Emeğe saygı amacıyla değerli büyüklerimiz desteği ile kulübe otobüs tahsis ettik. Teknik ekip ve futbolcu arkadaşlarımız idman ve maçlara otobüsle gidecekler. Keşke her kulüpte böyle otobüs olsa” dedi.

Başkan Murat Postoğlu, “Lige çok iyi başladık. İlk iki maçımızı 5 golle kazandık ve hedefimiz sezon sonu adımızı 1.Amatör Lige yazdırmak” dedi.

Aziziyespor Antrenörü İlhan Duru, “Ben geldiğime Başkanımız ve hocamız Ömer Meydan’ı takımı lige hazırlamıştı.ben hazır birtakıma geldiğim diyebilirim. Beden yardım istendi. Görevden kaçamazdım. Sezon sonu mutlu sona ulaşacağız” dedi.

Aziziyespor Başkanı Murat POstoğlu, mahalle halkının da takıma sahip çıkmak için söz verdiklerini söyledi.

Düzce İkinci Amatör Lig A grubunda mücadele eden Aziziyespor Futbolcusu Mustafa Arslan, “Aziziyespor’da her zaman forma giymenin hayalini kurdum ve bu hayalim gerçekleşti. Takımın başarısı için elimden geleni yapacağım. Genç arkadaşlarıma sporla ilgilensin ve kötü alışkanlıklardan uzak dursun” dedi.

Kaynak: İHA