Yönetim cezayı kesti!

Beşiktaş yönetimi, sorunlu oyuncusu Manuel Fernandes'e para cezası kesti. Portekizli oyuncu, izinsiz olarak İstanbul'dan ayrıldığı ve tedavi programına uymadığı için siyah beyazlı yönetimden 200 bin euro para cezası aldı.

Beşiktaş yönetimi Fernandes'e para cezası kesti.

Siyah beyazlı kulüp 20 gün önce habersiz olarak ülkesine giderek, Portekiz Milli Takım doktoruna gorünen Fernandes'e yaklaşık 200 bin euro para cezası verdi.

Sol dizindeki sakatlık nedeniyle 2 aydır takımdan uzaka kalan Portekizli oyuncu, tedavisi devam ederken teknik heyet ve yönetime haber vermeden ülkesine gitmişti. Portekiz'de milli takım doktoruna görünen tecrübeli oyuncu, daha sonra İstanbul'a dönmüş ve ameliyat olmak istediğini ifade etmişti.

Beşiktaş Kulübü, Fernandes'in ameliyat isteğini reddederken, o dönemde izinsiz olarak İstanbul'dan ayrıldığı ve tedavi programına devam etmediği için noter aracılığı ile tutanak tutturmuştu.

Siyah beyazlı kulüp yaşanan bu durum nedeniyle Fernandes'e yaklaşık 200 bin euro para cezası kesti. Cezanın kulüp avukatları tarafından Portekizli futbolcuya bildirildiği ifade edildi.