Trabzonspor'da Malouda Bilmecesi

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Cuma günü deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürürken, diğer taraftan ise Malouda, Colman ve Zokora krizine çözüm arıyor.


Kayseri Erciyesspor maçının deplasmanda oynanacak olmasına rağmen önceki gün Trabzon'a gelerek yaşanan gelişmeleri yakından takip eden Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, dün gece Trabzon'a gelen Fransız oyuncu Florent Malouda ile Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bir görüşme yaptı. Başkanın danışmanı Serhat Altıncı'nın da yer aldığı görüşmede Fransız futbolcunun, eşinin rahatsızlığında kendisine destek veren başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’na teşekkür ettiği öğrenildi. Trabzonspor'a imza attığı parayı bir çok kulüpten alabileceğini, ancak buraya bir projenin gerçekleşmesi için geldiğini ifade eden Malouda'nın teknik heyet ve takımla yaşadığı sıkıntıları da Hacıosmanoğlu'na ilettiği belirtildi

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun ise Fransız oyuncuya, "İsmini hiç kimse tartışmıyor ama bu isimin buraya ne vereceği de önemli. Malouda olduğunu teknik direktörüne göster. Teknik direktörün seninle ilgili en doğru kararı verecek kişidir. Antrenmanlara çık ve kendini kanıtla" dediği belirtildi. Malouda'nın başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile yaptığı görüşmenin ardından teknik sorumlu Hami Mandıralı ile de bir görüşme yapacağı ve yapılacak olan görüşmede ikilinin nasıl hareket edeceği ise merak konusu oldu. Fransız oyuncunun, Hami Mandıralı'dan ve takım arkadaşlarından yaşanan gelişmelerden dolayı özür dilemesi bekleniyor.

HAMİ MANDIRALI ÖZÜR BEKLİYOR
Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, disiplinsiz hareketlere taviz vermemesinden ötürü camiadan büyük bir destek alıyor. İzinsiz düğün yapan ve bu düğüne izin vermemesine rağmen katılan Colman'ı kadro dışı bırakarak takım içinde dengeleri sağlamaya çalışan Mandıralı'ya başta futbolcular ve camia büyük bir destek veriyor. Hiç bir oyuncuyla kişisel bir sorununun olamayacağını belirten Mandıralı, Trabzonspor forması giyen her oyuncunun önce giydiği formaya sonra takım arkadaşlarına saygılı olması gerektiği üzerinde duruyor.. Genç teknik adam, bu iki oyuncunun takım arkadaşlarından özür dilemeleri halinde antrenmanlara çıkabileceklerini ifade ediyor.

Kaynak: İHA