Tottenham'lı futbolcu için kayıp ilanı!

İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham'ın taraftarları, Arjantinli futbolcuları Erik Lamela için kayıp ilanı verdi.

İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham'ın taraftarlar oldukça ilginç bir kampanyanın altına imza attı. Geride bıraktığımız yaz transfer döneminde 30 milyon euroya Roma'dan transfer edilen Erik Lamela'nın İngiliz ekibinde forma giyememesi ve ortalarda görünmemesi üzerine taraftarlar Arjantinli futbolcu için kayıp ilanı verdi.

Son olarak Tottenham'ın 1 Ocak 2014 tarihinde Tottenham'ın Manchester United'ı deplasmanda 2-1 yendiği maçın kadrosunda yer alan ve daha sonra sakatlık sorunuyla boğuşan 22 yaşındaki hücum oyuncusu o günden bu yana tam anlamıyla ortadan kayboldu.

Kulüp tarihinin en pahalı transferini ligde sadece 3 kez 11'de görebilen taraftarlar 9 kez lig mücadelesine çıkan Lamela için çareyi kayıp ilanı vermekte buldu.

Bir sokak lambasına asılan kayıp ilanında Lamela'yı bulan kişinin Tottenham Kulübü'ne başvurması ricasında bulunulurken, Arjantinli futbolcuya bulana hernhangi bir ödül verilmeyeceği açıklandı. Bu arada twitter'da #FindLamela (Lamela'yı bulun) hashtagiyle Arjantinli için tweetler de atıldı.