Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü Gökmen Açıklaması

PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor'un basın sözcüsü Gökhan Gökmen, ligde kalan son 3 maçı da galibiyetle tamamlamayı hedeflediklerini bildirdi.

Gökmen, gazetecilere yaptığı açıklamada, takımın son haftalarda teknik sorumlu Hüseyin Dağ yönetiminde güzel sonuçlar aldığını söyledi.

Uzun süredir devam eden galip gelememe sıkıntısını aştıklarını ifade eden Gökmen, bu sezon ilk defa üst üste iki maçı kazandıklarını belirtti.

Rakiplerine artık kolay kolay puan vermediklerini vurgulayan Gökmen, şöyle devam etti:
''Şuanda ligde herhangi bir hedefimiz yok. Sadece iyi bir yerde tamamlamak istiyoruz. Ligde kalan son 3 maçımızı da galibiyetle tamamlamayı hedefliyoruz. Rakiplerimizin ister küme düşmemek, isterse şampiyonluk için oynamaları bizi ilgilendirmiyor. Futbolcularımız, son haftalarda nasıl güzel futbol ortaya koydularsa kalan maçlarda da bunu sahaya yansıtacaklarından şüphem yok. Bunun için 3 maçtan da galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum."
Gelecek sezon güçlü bir kadro kurmanın planlarını şimdiden yaptıklarını aktaran Gökmen, hedeflerinin Süper Lig olacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA