G.Saray'a sert gönderme!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, bir sponsorluk anlaşması sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

GALATASARAY'A GÖNDERME

"Fenerbahçe, Beşiktaş'a yenilecek iddiaları var. Bunun için ne diyorsunuz?" sorusuna cevap veren Fikret Orman, "Komik. Beşiktaş ile Fenerbahçe ilk defa maç yapmıyor. Beşiktaş da ilk defa Fenerbahçe'yi yenmeyecek. İlk defa Fanerbahçe, Beşiktaş'ı yenmeyecek. İlk defa berabere de bitmeyecek. Fenerbahçe camiasını bu maça motive etmek için iki kulüp dışında alınan bir pozisyon. Ne Beşiktaş ne de Fenerbahçe bunu yemez" dedi.

NEDEN OLİMPİYAT STADI?

UEFA'ya Avrupa kupaları için yapılan stat bildiriminde Olimpiyat Stadı'nın de yer alması hakkında konuşan Orman, "Stadımız yapılıyor. UEFA kurallarına göre iki stat için başvuru yapmanız gerekiyor. Stadımız 30 Ağustos'a yetişecek. İki stat başvurusu yapmamız gerektiği için böyle bir başvuru yaptık. Kendi stadımızın yanında Olimpiyat Stadı'nı ikinci stat olarak bu yüzden bildirdik" açıklamasını yaptı.

Açıklamalarına devam eden Fikret Orman, "Bu stat benim veya yönetim kurulu arkadaşlarımın değil. Bu stat Beşiktaşlılar'ın. Beşiktaşlılar yeni stattan loca alarak destek alıyor. Localar bitti, başka yerlere talep var" ifadelerini kullandı.