Beşiktaş'ta Sponsorluk Anlaşması

Beşiktaş Kulübü, Kalde firmasıyla 2019 yılına kadar sürecek yeni bir sponsorluk anlaşması imzaladı.

Ortaköy'deki Feriye Lokantası'nda düzenlenen imza törenine, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, asbaşkan Deniz Atalay ve yönetim kurulu üyesi Umut Güner, Kalde firması adına Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Hakan Yılmaztaş ile Tolga Er katıldı.

Kalde firması, Beşiktaş Futbol A Takımı'na "forma kol" ve Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'na da "forma sırt" sponsoru oldu.
Fikret Orman, burada yaptığı konuşmada, Kalde firmasının Beşiktaş için son derece önemli olduğunu belirterek, 5 senelik yeni anlaşmanın siyah-beyazlı camiaya büyük katkı yapacağını söyledi.

"Kalde, ilk günden bu yana mücadelemizde hep bizimle oldu" diyen Orman, şunları kaydetti:
"Kalde ile basketbol takımımızın sponsoru olarak başladık, futbol ve voleybolla devam ettik. Artık kardeş iki kurum olduk. Sektörlerinde bir dünya markası olan Kalde ile yapacağımız bu anlaşmanın hayırlara vesile olmasını dilerim. İşbirliğimizin devamı bizi son derece mutlu diyor. Basketbol ve futbol takımlarımıza desteğe devam edecekler, forma kol sponsorumuz olacaklar.
Anlaşmamız 2019'a kadar. 3.6 milyon dolar olan sponsorluk anlaşmamız önce 15 milyon daha sonra 20 milyon dolara çıkacak. Beşiktaş, Türkiye'nin en önemli kurumudur. Bu anlaşmaları yaparken Beşiktaş'ın büyüklüğü ve yönetim kurulumuzun güvenilirliği ağır bastı. 10 milyon dolarlık bir anlaşma yapıyoruz, stadımızın bitimiyle daha büyük anlaşmalara imza atacağız."

Kaynak: AA