Aydın Spor Camiası Anbarlı'yı Anlattı

Aydın’da, Pazar günü hayatını kaybeden Mehmet Anbarlı, spor camiasını üzüntüye boğdu.


Aydınspor’un Süper Lig’e yükselen efsane kadrosunda yer alan ve Anbarlı ile birlikte forma giyen Hikmet Şıktaşlılar, Anbarlı’nın ölümünün şokunu üzerinden atamadığını söyledi.

Anbarlı ile yaşadığı her günü özlem içinde andığını belirten Şıktaşlılar, “Mehmet Anbarlı bizim efsane kadromuzun kaptanıydı. Aydın’a ne zaman gelsem onun mekanına uğrardım. Uğramasam kızardı. Takımımızın neşe kaynağıydı. Çok iyi bir ağabeydi. Aydınlı olan oyuncularla dışarıdan gelen oyuncuları kaynaştırmıştı. Başarılı olmamızda etkeni çok büyüktü. Kendisini her zaman rahmet ve saygıyla anacağız. Eşi Lale hanım ve çocukları Buğra ve Tuğba’ya tekrar baş sağlığı diliyorum” dedi.

“SIRDAŞIMI KAYBETTİM”
Aydınspor Başkanı Aydın Çepni de, kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Aydınspor’un eski kaptanı Mehmet Anbarlı’yı andı. Çepni, Anbarlı’nın kendisi ve Aydınspor için çok önemli olduğuna dikkat çekerken şunları söyledi: “Mehmet Anbarlı ben ve Aydınspor için çok önemliydi. Ağabeyimi, babamı ve sırdaşımı kaybettim. Aydınspor’da çok önemli bir ismi kaybetti. Bizim için karşılık beklemeden çok çalıştı. Ölmeden önce de çalışmaya devam ediyordu. Üzerimizde bir çok insanda olduğu gibi çok büyük emekleri var. Aydınspor’u bize miras bıraktı. Biz de bu mirası sürdürmek için daha çok çalışacağız. Kendisine Allah’tan rahmet diliyoruz. Değerli ailesine, camiamıza ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz”

Kaynak: İHA