Kömürspor, Büyükçekmecespor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Bölgesel Amatör Lig 10. grupta mücadele eden ve birinci sırada bulunan Zonguldak Kömürspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Büyükçekmece Belediyespor maçı hazırlıklarını yenileme çalışması yaparak başladı.


Antrenmanda Büyükçekmece Belediyespor maçı öncesinde değerlendirmede bulunan Zonguldak Kömürspor Antrenör Cahit Terzi, “Büyükçekmece Belediyespor maçı bu sezon verdiğimiz emeğin karşılığını alabileceğimiz bir sınav olacak. Hafta sonu koskocaman bir sezonun önemi değerinde bir maça çıkacağız. 8.5 aylık dönemin emeğini almak istiyoruz.

Oyuncularıma güveniyorum, Play-Off’lara birinci olarak gidip 3. Ligin yolunu tutmak istiyoruz. Güzel bir müsabaka olmasını diliyorum. İstanbul deplasmanından güzel bir şekilde dönmek için çalışmalara aynı konsantreyle başladık. Büyükçekmece Belediyespor maçını kazanırsak tek maç oynayacağız, bu bizim için büyük bir avantaj olacaktır. Liglerin tamamlanmasının ardından bir hafta sonra 26 Nisan’da Gruplarda ikinci olan ekipler Play-Off ilk maçlarını çıkacak. Ardından ikincilerin de katılımıyla 3-4 Mayıs tarihinde final maçları oynanacak ve Spor Toto 3. Lige çıkacak ekipler belli olacak. Sezon başından beri gruplarda zirveye oynayan rakipleri de takip ediyoruz. Ancak tabi ki, hangi takımın çıkacağını bilmiyoruz. Bizim rakiplerde ikinci olarak üst tura yükselen veya birinci olan takımlar arasında olacaktır” dedi.

Zonguldak Kömürspor birinci sırada 63 puanı bulunurken, Büyükçekmece Belediyespor ise 3. sırada ve 54 puanı bulunuyor.

Kaynak: İHA