Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü Teknik Direktörü Alemdaroğlu Açıklaması

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta, sahasında Adliyespor'a 2-0 yenilen Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü'nün teknik direktörü Ayhan Alemdaroğlu, karşılaşmada düşüncelerini eyleme geçiremediklerini ve 3 puanı kaybeden taraf olduklarını söyledi.

Alemdaroğlu, sahalarında kaybettikleri için üzgün olduklarını belirterek, "Sahada düşüncelerimizi eyleme geçirmeyi başaramadık. Her zaman dediğim gibi söylev değil, eylem önemlidir. Düşüncelerinizi eyleme geçiremiyorsanız sonuca gidemezsiniz. Biz bu karşılaşmada düşüncelerimizi eyleme geçiremedik ve 3 puanı kaybeden taraf olduk" dedi.

Özellikle iç saha maçlarında kaybetmemeleri gerektiğini ifade eden Alemdaroğlu, "Adliyespor karşılaşmasında iyi oynadığımızı söyleyemem. Maç 0-0 iken bir penaltı kaçırdık. Şayet penaltıyı gole çevirebilmeyi başarabilseydik, avantajlı duruma geçecektik fakat başaramadık ve penaltı sonrası kötü oyunumuzu sürdürmeye devam ettik. Biz kötü olunca rakip istediği pozisyonları bulabildi ve sahadan 3 puanla ayrılmayı başardı" diye konuştu.

Önemli bir avantaj kaybettiklerini kaydeden Alemdaroğlu, bu maçı unutup Sivas Dört Eylül Belediyespor ile yapacakları maçı düşünmeye başladıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA