Akçaabat Futbol Kulübü'nde 7 Futbolcu Kadro Dışı Bırakıldı

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Akçaabat Futbol Kulübü'nde, 7 futbolcunun süresiz kadro dışı bırakıldığı bildirildi.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, sezonun bitimine 3 hafta kalmasına rağmen büyük umut bekledikleri oyunculardan Mansur, Yusuf, Mustafa, Hüsrev, Uğur, Zekeriya ve Uğur'un süresiz kadro dışı bırakıldığı belirtilerek, "Bu sürede altyapı gençlik geliştirme teknik direktörlerimiz Hacı Sait Şahinoğlu ve Muzaffer Metin Çakır nezaretinde uygulanacak program dahilinde çalışmalarına devam etmesine karar verilmiştir" denildi.
Açıklamada, hedef olan bir üst lige çıkılamadığından dolayı taraftarlardan özür dilenerek, şu ifadelere yer verildi:
"Hoca ve futbolcu seçiminde bir üst lige çıkabilmek için hiçbir fedekarlıktan kaçınılmayıp yapılan transferlerde kulübümüze katkı ve özverili çaba sarf edebileceğine inandığımız futbolcular bizleri hayal kırıklığına uğratmıştır. Yönetim ve camia olarak bizleri fazlası ile üzmüştür. Yönetim Kurulu olarak camiamızdan bu sezon bir üst lige çıkma yolunda başarısızlığımızdan dolayı özür dileriz. Bundan sonra da Sebat ruhunu yaşatabilmek için gereken özveriyi göstereceğimizi kamuoyuna saygı ile duyururuz."

Kaynak: AA