Son bilet Atlanta'nın!

NBA'de Atlanta Hawks, evinde Miami Heat', 98-85 yenerek Doğu Konferansı'nda play-off bileti alan son takım oldu.

NBA'de Atlanta Hawks, evinde Miami Heat'e karşı kritik bir maça çıktı. Philips Arena'daki karşılaşmayı Hawks 98-85 kazanarak Doğu Konferansı'nda play-off serisine kalmaya hak kazanan son takım oldu.

Böylelikle Atlanta ile beraber play-off yarışı veren New York Knikcs resmen yarıştan saf dışı kalmış oldu. Atlanta takımı üst üste 3. kez galip gelerek kararlılığını gösterdi ve gerisindeki rakipleri kulvarın dışına attı.

Jeff Teague 25 sayısıyla galibiyette önemli rol oynadı. Lou Williams bençten gelerek 23 sayı kaydetti. 4/4 üçlük isabeti bulan Williams 7/9 atış isabeti ve 5/5 serbest atış isabetiyle çok iyi bir yüzde tutturdu. DeMarre Carroll ise 17 sayıyla maçı tamamladı.

Son 4 maçının 3'ünden yenilgi ile ayrılan Miami'de Dwayne Wade'in dönüşü yeterli olmadı. LeBron James 27 sayı, 8 ribaunt ve 5 asistle oynadı. Dwayne Wade ise 24 sayı kaydetti. Chris bosh 11 sayılık katkı verdi. Miami Heat'in 85 sayısı sezondaki en düşük 3'üncü maç sayısı oldu.

Doğu Konferansı'nda play-off'a kalan takımlar: Indiana, Miami, Chicago, Toronto, Brooklyn, Washington, Charlotte, Atlanta.