Mancini biletlerini kesti!

Galatasaray'ın İtalyan teknik direktörü Roberto Mancini, gelecek sezon takımda olmayacak isimleri belirledi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da teknik direktör Roberto Mancini, başkan Ünal Aysal'ın talebiyle yeni sezonun takımını şimdiden oluşturmaya başladı.

Galatasaray başkanı Aysal, "Yeni sezon hazırlıklarına başla" dedi, Mancini 35-40 milyon euroluk bütçe çıkardı.

1- Santrfor: Drogba kalsa da kalmasa da genç ama etkili bir golcü şart.
2- Orta saha: Ceyhun ile Yekta'nın bir gömlek üstü ve Avrupalısı…
3- Stoper: Burdisso yolcu, Chedjou belirsiz. Semih'e bir partner ister.

Roberto Mancini ile ilgili iki önemli gelişme oldu. İlki, "Gidecek" tartışmaları boşa çıktı, bunu da Başkan Ünal Aysal'dan yeni sezon için istediğ transfer bütçesiyle kanıtladı. İkincisi ise yeni sezonda "3 çilek" istedi.

İtalyan teknik adamın Başkan Ünal Aysal ile yaptığı görüşmede yeni sezon transfer politikası hemen hemen netleşti. Aysal'ın "Gelecek sezon için hazırlıkları başla" sözleri üzerine Mancini'nin 3 kritik mevkiye 3 yıldız ve bazı takviye transferler istedi. Maliyet olarak da 35-40 milyon euro arası bir bütçe ortaya çıktı. Mancini'nin öncelikli istediği 3 transfer şöyle:

İŞTE İTALYAN HOCANIN TALEPLERİ

1- Drogba sözleşme yenilese de yenilemese de mutlaka genç ama etkili ve Avrupa'da isim yapmış bir santrfor alınmalı.
2- Orta sahada Melo, Sneijder, Selçuk çok iyi ama Ceyhun ve Yekta'nın "Avrupalısı" alınsın, bu ikiliden de bir gömlek üstün olmalı.
3- Burdisso kiralık ve opsiyon kullanılmayacak. Chedjou'nun durumu bir hayli karışık, gidebilir. Semih Kaya'nın yanına en az onun kadar iyi bir stoper mutlaka alınmalı. Bu 3 transferin yanı sıra 5-6 da genç isimle takviye şart.