Akçaabat Futbol Kulübü, Yeni Teknik Direktörüyle Kazanmak İstiyor

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta sahasında Adliyespor ile karşılaşacak olan Akçaabat Futbol Kulübü, yeni teknik direktörü Ayhan Alemdaroğlu ile ilk galibiyetini alarak play-off şansını sürdürmek istiyor.

Teknik direktör Alemdaroğlu, söylemden çok eylemde olmaları gerektiğini ifade ederek, "Zor bir maça çıkacağız. Rakibimiz Adliyespor, ligin alt sıralarında yer alan, puan ya da puanlara ihtiyacı olan bir takım. Biz de oldukça iyi bir ekibiz. Onlar içinde kolay maç olmayacak. Maça iyi hazırlandık. Futbolcularımın morali yerinde. Sahada kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Şayet play-off oluşumunun içinde olacaksak, bu maçı kazanmalıyız" dedi.

Bu maçı başarabilecek güce sahip olduklarını söyleyen Alemdaroğlu, "Karşılaşmada demoralize olmadan oynamaya çalışacağız. Pozisyon veren değil, daha ziyade pozisyon üreten taraf olup, evimizdeki bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyoruz. Bunun içinde kafamızdakileri sahaya yansıtabilmeliyiz. Eylemde olup, sonuca giden taraf olmak istiyoruz" diye konuştu.


Kaynak: AA