Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü, Beraberliğe Üzülüyor

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta deplasmanda Yeşil Bursa ile 2-2 berabere kalan Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü'nün teknik direktörü Mehmet Akif Başaran, Yeşil Bursa karşısında iyi futbollarının karşılığını alamadıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Başaran, karşılaşmaya çok iyi başladıklarını belirterek, sahanın hemen her yerinde olan, koşan, pas yapan, pozisyon arayan tarafın kendileri olduğunu ifade etti.

"Yeşil Bursa karşısında iyi futbolumuzun karşılığını alamadığımızdan dolayı üzgünüz. Bursa'da önemli 2 puan bıraktık" diyen Başaran, şunları dile getirdi:
"Rakibe pozisyon vermeden oynamaya çalıştık ama vermiş olduğumuz bir pozisyonla da kalemizde golü gördük. Kalecimizin parmakları arasından geçen top talihsiz bir şekilde eşitliği sağladı ve ilk yarı 1-1'lik skorla sona erdi. İkinci yarıya, tıpkı ilk yarıdaki futbolumuzu ortaya koyarak başladık. Ardı arkasına gelen ataklarımızla öne geçecek golü aradık ama futbol bu, o top bizim kaleye geldi. Oyunda geri düşünce değişikliklere gittik ve yapmış olduğumuz değişikliklerin katkısı ile skora eşitliği getirdik. Kalan dakikalarda rakibi çok zorladık. Öyle ki son dakikada yakalamış olduğumuz yüzde yüzlük gol pozisyonunu, oyuncularımın 'sen vur, ben vurayım' cömertliği ile harcadık ve karşılaşmadan 1 puan ile ayrılmak zorunda kaldık."

Kaynak: AA