Real Madrid Bacca'yı geçemedi!

La Liga'da haftaya ikinci sırada giren Real Madrid, deplasmanda Sevilla'ya Carlos Bacca'nın golleriyle 2-1 mağlup oldu...

Hafta sonu El Clasico'da konuk ettiği Barcelona'ya Santiago Bernabeu'da 4-3 mağlup olan ve şampiyonluk yarışısında ciddi bir darbe alan Real Madrid, 30. haftada Sevilla'ya konuk oldu.

Maçın 14. dakikasında Cristiano Ronaldo'nun savunmaya da çarpan serbest vuruş golüyle 1-0 öne geçen Eflatun-beyazlılar, 19'da ise kalesinde beraberlik golünü gördü. Bu kez Sevilla'nın golcüsü Carlos Bacca, skora 1-1'lik eşitliği getirdi.

İkinci yarıda sahada yüksek bir mücadele vardı. 72'nci dakikada Sevilla, çok iyi bir organizasyonun ardından yine Bacca ile golü buldu ve sahasında Real karşısında 2-1 öne geçmeyi başardı.

Mücadelenin kalan dakikalarında da bu avantajını korumayı başaran Sevilla, sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı ve galibiyet serisini 6 maça çıkardı. Taraftarı önünde aldığı El Clasico mağlubiyeti sonrası, Sevilla'ya da deplasmanda yenilen Real Madrid ise 70 puanda kaldı ve şampiyonluk mücadelesinde büyük bir yara aldı.