Eşme'ye Park Alanı Yapılıyor

Kartepe Belediyesi yeni park alanları kazandırmaya devam ediyor.

Ekipler, eski Eşme Garajı olarak kullanılan alanı revize ederek Eşmelilere kazandırmayı hedefliyor. Mini futbol sahası yanında dinlenme ve yürüyüş alanları, çocuk oyun gruplarının kurulacağı alandaki çalışmalar hızla ilerliyor.
Kartepe Belediyesi, gençlere yönelik aktiviteler ile farklı faaliyetleri bir arada barındırması planlanan park alanı çalışmaların bir ayağını da Eşme’de gerçekleştiriyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Eski Eşme mahallesi Bağdat caddesi üzerinde eski garaj alanı olarak kullanılan bin metrekarelik alanda bir çalışma başlattı. Ekipler, Eşme Garaj Parkı alanında 15x30 metre ölçülerinde mini futbol sahası, 100 metrekarelik alanda çocuk oyun grubu alanı, yürüyüş ve dinlenme alanları düzenlemek için çalışma başlattı. Futbol sahasının şekillendiği alanda yürütülen çalışmaların önümüzdeki ay tamamlanması hedefleniyor. Ekipler daha sonra çocuk oyun grubu montajı da yapacağı öğrenildi. Alanın yakınından geçen dere kenarında yapılacak rekreasyon çalışması ardından güzel bir dinlenme ve yürüyüş alanı daha ilçeye kazandırılmış olacak.

Gençlerin daha sağlıklı ortamlarda spor yapmalarına imkan verecek yeni bir mini futbol sahanın daha kazandırılıyor olması çevre halkı tarafından da takdir gördü.

Kaynak: İHA