Yıldız oyuncu için karşı karşıyalar!

Arsenal ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Bacary Sagna’nın Inter’i reddettiği ve Manchester City’nin teklifini kabul edebileceği belirtiliyor. Fransız oyuncunun durumunu Fenerbahçe ve Galatasaray’ın da takip ettiği iddia ediliyor.

Arsenal ile Bacary Sagna arasındaki sözleşme uzatma görüşmeleri tıkanma noktasına geldi. İngiliz ekibinden haftalık 60,000 pound kazanan Sagna ücretini 90,000 pounda çıkarmak istiyor. Fakat Arsenal yönetimi şimdilik bu öneriye pek sıcak bakmıyor.

Daily Star gazetesinin haberine göre çok sayıda teklif alan Sagna ile resmi sözleşme imzalamaya en yakın takım Manchester City. İngiltere dışına çıkmaya pek sıcak bakmayan Fransız sağ bek Inter’in haftalık 90,000 poundluk teklifini geri çevirmişti.

Haberde Sagna ile ilgilenen takımlar arasında Real Madrid, Barcelona, Monaco, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın da olduğu iddia ediliyor.

Galatasaray’ın Sagna’ya olan ilgisi uzun süredir biliniyor. Fakat Fenerbahçe’nin ilgisi ilk defa İngiliz basını tarafından dile getirildi.