Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı Sezonu Tamamladı

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Lig A Grubu'nda mücadele veren Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı, 2013-2014 sezonunun son maçında oynadığı güzel oyunla sezonu tamamladı.

Seydişehir Atatürk Spor Salonunda son maçını Bahçelievler Belediyesi ile yapan Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı, rakibini 3-1 mağlup ederek 12 takımın bulunduğu gurupda 7. oldu.
Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, sezon içerisinde centilmen oyunlarından dolayı takım oyuncularını kutladı.
Belediyenin sınırlı kaynaklarına rağmen takımın Türkiye Voleybol 2. ligine çıkmayı başardığını ifade eden Çat, şunları kaydetti:
"Özellikle bu yıl grubundaki güçlü takımlar olmasına rağmen gösterdiği performansla sezonu başarılı bir şekilde tamamladı. Takımımızın oynadığı maçlarla ilçemizde sosyal ve sportif hayatın gelişmesine katkı sağladığımıza ve Seydişehir'de voleybolu ve sporu sevdirdiğimize inanıyoruz. Spora ve sporcuya verdiğimiz önem çerçevesinde İlçemizde sporun gelişmesi için elimizdeki sınırlı imkanları seferber ediyoruz. Giderek artan seyirci desteği ile artık Voleybol Takımımızın maçları iple çekilir hale geldi. Memleketimiz en iyi şekilde temsil eden Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımımızı gayretinden ve sezon boyunca gösterdiği üstün performanstan dolayı tebrik ediyorum. Ayrıca teknik kadroya, spor kulübü yönetimine ve maçlarımızı izleyerek bizleri yalnız bırakmayan Seydişehirli sporseverlere teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA