Messi rekora doymuyor!

El Clasico'da hat-trick yapan Lionel Messi, kariyerinde bir rekora daha imza attı. Arjantinli futbolcu, derbi tarihinin en golcü ismi olarak kayıtlara geçti.

Lionel Messi, kariyerine yeni başarılar eklemeye devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta oynanan Osasuna karşılaşmasında yaptığı hat-trick ile Barcelona'daki gol sayısını 371'e çıkaran Arjantinli yıldız, Katalan kulübünün en skorer oyuncusu unvanının sahibi olmuştu. Messı, başarılı performansını Real Madrid karşısında da sürdürdü ve El Clasico'yu yine hat-trıck ile tamamladı.

Santiago Bernabeu'da üç golünün ikisini penaltıdan kaydeden Messi, El Clasıco'lardaki gol sayısını 21'e çıkardı. Arjantinli futbolcu böylece 18 golü bulunan Real Madrid'li efsane Alfredo Di Stefano'yu geçerek, derbi tarihinin en golcü oyuncusu oldu. Messi bununla birlikte Santiago Bernabeu'da Barcelona formasıyla hat-trick yapan ilk futbolcu olarak kayıtlara geçti.

La Liga'da toplam 236 gole ulaşan Messi, en çok gol atan yabancı futbolcu unvanını Hugo Sanchez'den 234 alırken, 251 golü bulunan ligin en skorer ismi Telmo Zarra'ya bir adım daha yaklaştı.