Arjen Robben'den imza

Bayern Münih'te başarılı bir grafik çizen Arjen Robben, Alman kulübünde nikah tazeledi. Hollandalı yıldız 2015'te bitecek olan sözleşmesini 2017'ye kadar uzattı.

Ve Arjen Robben Bayern'de kaldı! Uzun süredir Hollandalı yıldız ile yeni sözleşme konusunda görüşmeler yapan kulüp, Robben ile 2017'ye kadar sürecek olan yeni bir sözleşme konusunda anlaşmaya vardı. Bayern, Robben ile sözleşme uzattığını resmi sitesinden duyurdu.

İmza sonrası açıklamalarda bulunan Robben, "Beş yıldır Bayern'deyim ve şimdi bir üç yıl daha eklenecek bu serüvene. Ailem ve ben burada olmaktan son derece mutluyuz ve keyif alıyoruz. Bayern ile kupa avcılığına devam edeceğim için çok mutluyum" ifadesini kullandı.

Robben ile sözleşme yeniledikleri için mutlu olduklarını ifade eden Kulüp Başkanı Karl-Heinz Rummenigge, "Arjen olağanüstü bir futbolcu. Bizim için ne kadar önemli olduğunu geçen sezon Wembley finalinde gösterdi. Takımızın temel taşlarından biri" diye konuştu.

Robben'in sözleşmesinde ciddi bir iyileştirme yapan Bayern'de hedef şimdi Toni Kroos ile yeni bir sözleşme imzalamak. Alman yıldız için İngiliz devi Manchester United'ın teklif yaptığı ve oyuncunun Premier League'e sıcak baktığı konuşuluyor.