Macera dolu Amerika!

Didier Drogba, önümüzdeki sezon hangi takımın formasını giyecek? Birleşik Devletler basınına göre, sarı-kırmızılı ekiple sözleşmesini yenilemeyen Drogba, MLS takımlarından Seattle Sounders ile anlaşmaya vardı.

Galatasaray ile sezon sonunda sona eren sözleşmesini henüz yenilemeyen Didier Drogba'nın Amerika Birleşik Devletleri'ne gideceğine dair haberler ortaya atıldı.

Birleşik Devletler basınının önemli bir bölümünde Drogba'nın önümüzdeki sezondan itibaren geçerli olmak üzere Seattle Sounders takımıyla anlaşmaya vardığı öne sürüldü. İddialara göre MLS'de yeni sezonun mart ayında başlayacak olması nedeniyle Fildişi Sahilli futbolcunun Galatasaray ile sözleşmesi biter bitmez Amerika Birleşik Devletleri'nin yolunu tutacağı ifade edildi.

Drogba ile ilgili çıkan haberlerde yıldız futbolcunun daha önce yaptığı, "Kariyerimi Amerika Birleşik Devletleri'nde tamamlamak istiyorum" şeklindeki ifadeleri de ön plana çıkarıldı. Ayrıca Drogba'nın 36 yaşında olmasına karşın Şampiyonlar Ligi ve milli takımda forma giydiği belirtildi.