Aydınspor 1923 Hatayspor'dan Çekinmiyor

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923, Hatayspor maçının hazırlıklarını Adnan Menderes Stadı’nda yaptığı taktik idmanı ile Hatayspor maçının parolasını ezberledi.


Siyah-beyazlı futbolcuların antrenman boyunca performansı dikkat çekerken, siyah-beyazlı ekibin teknik direktörü Mustafa Ceviz, “Çekinmiyoruz”dedi.


Hatayspor’un çok ciddi bir rakip olduğuna dikkat çeken Aydınspor 1923’ün teknik direktörü Mustafa Ceviz, “Rakibimiz geçen yılın play off finalisti. Birbirine alışkın ve kadro yapısı bozulmayan bir takım. Rakibimize saygı duyuyoruz. Ama kesinlikle çekinmiyoruz. Biz de ikinci yarıya ikide iki başladık ve iyi bir ekibe sahibiz”dedi.

‘Başaracağımızın inancını sahada belli etmeliyiz’ diyen Ceviz, “Galip geleceğimize dair umutluyuz. Cesur oynayacağız. Oyuncularıma son derece güveniyorum. Hatayspor’u analiz ettik. İyi pas yapan bir ekiple oynayacağız. Biz de tempolu ve coşkulu oynamayı seven bir takımız. Bu coşkumuzu ve tempomuzu sahaya yansıtmalıyız. Taraftarlarımızla iyi bir birleşme sağladık. İnşallah telefonun, internetin başında bizden iyi haber bekleyecek olan taraftarlarımızı sevindiririz” diye konuştu.

ERHAN ÇATALCAM’IN BABASI ANTRENMANI ZİYARET ETTİ
Öte yandan, Hatayspor’da stoper oynayan, ilk yarıdaki karşılaşmada Aydınspor 1923’e karşı gol atan Aydınlı Erhan Çatalcam’ın babası Mehmet Çatalcam Aydınspor 1923’ün antrenmanını ziyaret etti. Teknik direktör Mustafa Ceviz ile görüşen Çatalcam, “Aydınspor 1923 yense de, yenilse de üzülmeyeceğim” ifadesini kullandı.

Kaynak: İHA