Turkcell Superonline Ana Sponsorluğundaki 'Oyun Partisi' Başlıyor

Turkcell Superonline ana sponsorluğunda GameEkstra'da düzenlenecek Oyun Partisi için başvurular başladı.

Turkcell Superonline açıklamasına göre, Türkiye'yi dünyanın lider internet teknolojisi fiberle tanıştıran Turkcell Superonline ana sponsorluğunda GameEkstra tarafından düzenlenen Oyun Partisi, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de oyunseverlerin favorileri arasında yer alan FIFA ve Need for Speed heyecanını zirveye taşıyacak.
8 Şubat Cumartesi günü GameEkstra'da düzenlenecek Oyun Partisi için kayıtlar başladı.

Turnuvalarda mücadele edilecek oyunlardan biri olan FIFA 2014'te ikişerli 32 takım, Need For Speed'de 128 kişi yarışacak. Turnuvada yer almak için tek yapılması gereken ise "www.gameekstra.org" adresine başvuruda ilk sıralarda yer almak.

- Hem yarışanlar hem de katılanlar için sürpriz hediyeler

Tüm Türkiye'den oyunseverlerin katılımına açık turnuvada 25.000 lira değerindeki ödüller sahiplerini bulacak. Turnuvada verilecek hediyeler arasında masaüstü bilgisayarlar, LCD TV ve Logitech G'den yüksek kaliteli stereo ses sunan headset'ler, oyunculara ekstra avantajlar sağlayan mouse'lar, kontrol üstünlüğü sağlayangamepad'ler yer alıyor. Oyun Partisi boyunca oyuncuların yanı sıra katılımcılar da GameEkstra'dan sürpriz hediyeler kazanma şansını yakalayacak.

- FIFA 2014: Futbol ve oyun keyfinin birleşimi

Electronic Arts'ın tüm dünyada milyonlarca kişi tarafından oynanan video oyunu serisinin 21. sürümü olan FIFA 2014; gerçekçilik, geliştirilmiş oyuncu yapay zekası gibi özellikleriyle hem futbol hem oyun sevenlerin yeni favorisi oldu.

- Need For Speed Shift 2 Unleashed: Yarış oyunlarının en heyecanlısı

İlk olarak 1994 yılında geliştirilen ve dünyanın en başarılı yarış oyunları arasında yer alan Need For Speed'in Shift 2 Unleashed versiyonunda oyuncular 145 farklı modelde araçla 36 farklı pistte yarışabiliyor. Need For Speed aynı zamanda çevrimiçi oyunlara da damgasını vuruyor.

Kaynak: AA