Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü Bursa'ya Galibiyet İçin Gidecek

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta, hafta sonu deplasmanda Yeşil Bursa ile karşılaşacak Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü'nün teknik direktörü Mehmet Akif Başaran, "Şampiyonluk yolundaki iddiamızı sürdürebilmek için Bursa'dan puan ya da puanlarla dönmeliyiz" dedi.

Başaran, Yeşil Bursa'ya karşı iyi bir mücadele ortaya koyarak sahadan galip ayrılan taraf olmak istediklerini belirterek, "Şampiyonluk yolundaki iddiamızı sürdürebilmek için Bursa'dan puan ya da puanlarla dönmeliyiz. Yeşil Bursa ile evimizde oynadığımız ilk maçı 3-0 kazanmıştık. Amacımız aynı başarıyı tekrar etmek olacak" diye konuştu.

Sahaya kazanmak için çıkacaklarını ifade eden Başaran, "Bunun için gerekli çalışmalarımızı yaptık. Maça hazırız diyebilirim. Yeşil Bursa önünde öncelikli amacımız iyi savunma yaparak rakibimize pozisyon vermemek olacak. Çok pas yaparak ve hızlı hücumlar geliştirerek rakip kale önünde gol ve goller arayacağız" dedi.

Sakat oyuncularının çokluğunun kimi zaman kadro kurmalarında sıkıntı yaşamalarına sebep olduğunu kaydeden Başaran, diğer oyuncularının özverisi ile bu sorunlarının üstesinden gelebilmeyi başardıklarını söyledi.

Bursa'da çok sayıda Trabzonlu taraftarların yaşadığını belirten Başaran, karşılaşma öncesi taraftarların kendilerini yalnız bırakmamalarını istedi.
Trabzon Akçaabat Futbol Kulübünde, sakatlıkları bulunan Civan Mert, Hayrullah Çelik, Barış Gök ve Silivrispor maçında omzundan sakatlanan kaleci Ali Karadeniz, Yeşil Bursa karşısında forma giyemeyecek.

Kaynak: AA