Fenerbahçe'ye ceza kapıda

Fenerbahçe, 4'üncü kez çirkin ve kötü tezahürat sebebiyle disiplin kuruluna sevk edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun ikinci yarı başında yaptığı talimat değişikliğinden sonra 4.kez aynı eylem nedeniyle disipline giden Fenerbahçe, Gençlerbirliği ile yapacağı maçı büyük olasılıkla kadın taraftar ve çocuklara oynayacak.

Disiplin Kurulu'nun sarı lacivertlilere ceza vermesi halinde, cumartesi günü Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak Fenerbahçe-Gençlerbirliği maçını yalnızca kadın ve çocuk taraftarlar izleyebilecek.

PFDK, 30 Ocak tarihinde Torku Konyaspor maçındaki çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle sarı lacivertlilere 1 maç ceza vermiş ancak Tahkim Kurulu cezayı talimat değişikliğinden sonraki ilk eylem olarak değerlendirmişti.

Fenerbahçe, Torku Konyaspor maçının arından Eskişehirspor ve Kasımpaşa maçlarındaki kötü tezahürat sebebiyle ceza almış ve seyircisiz oynama cezası sınırına gelmişti.

Elazığspor maçının ardından da Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunu'na sevk edilen Fenerbahçe yarın yapılacak toplantıda ceza alması durumunda Gençlerbirliği maçını yalnızca kadın ve çocuk taraftarlar önünde oynayacak.