İşte Mancini’nin İtalyan giyim tarzı

Beyaz TV’de yayınlanan ‘Derin Futbol’un kapanışında Mancini’nin bir fotoğrafının tartışıldığı keyifli anlar yaşandı…

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Ertem Şener'in sunuculuğunu yaptığı Ümit Özat, Ahmet Çakar ve Sinan Engin'in futbol ile ilgili gelişmeleri değerlendirdiği'Derin Futbol Futbol' programının bu haftaki kapanışında Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin, İstanbul'un önemli alışveriş merkezlerinden birinde çekilmiş olan fotoğrafı yayınlandı.

Yorumcular Mancini'nin giyim tarzı hakkında görüşlerini belirtirken Stüdyoda keyifli anlar yaşandı.

Ertem Şener, Sinan Engin, Ümit Özat ve Rasim Ozan Kütahyalı Mancini'nin giyim tarzını beğendiğini belirtirken Ahmet Çakar, “Bedava verseler böyle giyinmem” şeklinde bir yorum yaptı.

Ertem Şener fotoğrafı beğendiğini hoşuna gittiğini, “Çok tarz, italyan edasıyla” sözleri ile ifade etti.

BENİ ÖRNEK ALIYOR
Mancini'nin kendisini örnek aldığını belirten Sinan Engin, “Beni örnek alıyor Mancini bak. Benimde öyle şapkalı kıyafetim var. İnstagram'daki şapkalı resmimi biliyorsunuz. Beni görmüş heralde benim tarzıma… Şapkadan bende de var. Aferin Mancini'ye böyle giyin aferin.” dedi.

BEDAVA VERSELER BÖYLE GİYİNMEM
Mancini'nin bu kıyafetini hiç beğenmediğini söyleyen Ahmet Çakar, “Ben hiç beğenmedim bu kıyafeti. Bordomsu bir pantolon, mavi bir şapka… Adnan Aybaba gibi. Yani tuhaf. Bedava verseler böyle giyinmem” sözleriyle eleştirdi.

TARZIMI BEĞENİYORMUŞ MANCİNİ
Ahmet Çakar'ın bu eleştirisine karşılık Sinan Engin, “Aynı tarz bende de var. Hoca beğenmez. Çünkü Hoca'nın bir kıyafet tarzı vardır. Çocuklar benim kıyafetim vardır İnstagram'da koysanız. Onu getirin aynı işte. Saten söyledi bana geçenlerde tarzını çok beğeniyorum filan dedi bana Mancini.” dedi.

Ümit Özat kimsenin giyim tarzı ile ilgilenmediğini belirterek, “Ne deyim şimdi? Yani güzel giyinmiş…” sözleriyle geçiştirdi.

MANCİNİ'Yİ SEVERİM
Mancini'yi sevdiğini söyleyen Rasim Ozan Kütahyalı da 'Mancini'yi severim. Bence şu çok önemli; Roberto Mancini çok rahat bir adam. Roberto Mancini hakikaten çok cool bir adam ve çok hâkim. Mesela bizim şampiyonluk yarışında da Roberto Mancini'nin Ersun Yanal'a göre çok büyük avantajı var” dedi.