Kanarya'nın Kevin Kampl aşkı bitmiyor!

Ara transfer döneminini boş geçen Fenerbahçe'de Kevin Kampl isteği bitmek tükenmek bilmiyor.

Ara transfer döneminini boş geçen Fenerbahçe'de eski teknik direktör Aykut Kocaman'ın geçtiğimiz sezon sonunda ısrarlı bir şekilde transfer edilmesini istediği ancak talep edilen bonservis bedelinden dolayı transfer süreci askıya alınan Kevin Kampl için sarı-lacivertli taraftarların ısrarı devam ediyor.

Hemen hemen her platformda Salzburg forması giyen Kevin Kampl'ın transfer edilmesi gerektiği yönünde görüş bildiren Fenerbahçe taraftarları, mikro blog sitesi twitter üzerinden de sarı-lacivertli kulübün yöneticisi Ömer Temell'ye Sloven yıldızın transferi için sorular yöneltti.

İSTERİM AMA YORUM YOK...

Fenerbahçe taraftarı kadar Ömer Temelli de, Kampl'ı çok iyi bulduğunu ve transfer edilmesini istediğini dile getirdi. Bir taraftarın, "Kampl'ı nasıl buluyorsunuz?" sorusuna "Çok iyi buluyorum" şeklinde cevap veren Temelli, "Takımda görmek ister misiniz ve bir transfer çalışması var mı?" şeklinde sorulara ise; "Takımda görmek isterim. Transfer için ise yorum yok" şeklinde cevap verdi.

SİYAH FORMA PROJESİ

Ömer Temelli, Fenerbahçe'nin önümüzdeki sezon için 'siyah forma' yaptırabileceğinin de sinyallerini verdi. Bir taraftarın "Simsiyah forma yapar mıyız, hem black stockingsi hem de tüm yaşananları protesto için" sorusuna Temelli, "Ben çok istiyorum, inşallah bu sene olur" diyerek cevap verdi.

WEBO, 60 DEĞİL; 70...

Bir taraftar ile Ömer Temelli arasındaki diyalog da esprilere neden oldu. Bir taraftarın "Başkanım Semih Ergül, A Takıma alınacak mı ki alınmalı, bize Barça gibi alt yapıdan gençler lazım. Artık Webo olmuş 60 yaşındaki" yorumuna Temelli, "Yok 70" dedi.
Temelli ayrıca, Fenerbahçe'nin gelecek vaad yerli Türk futbolcular ile ilgili bir transfer çalışması olacağını da müjdeledi.