Zonguldak Kömürspor, Sultangazispor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Bölgesel Amatör Lig’de 10. grupta mücadele veren Zonguldak Kömürspor, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Sultangazispor maçı hazırlıklarına başladı.


Geçtiğimiz hafta sonu Gebzespor’la deplasmanda oynadıkları maçı değerlendiren Zonguldak Kömürspor Antrenörü Cahit Terzi, “Biz hep şunu dedik yenemiyorsak, yenilmeyelim diye. Yine hanemize bir puan yazıldı. Tabi biz üç puan paralosuyla gittik. Ama futbolda bazen böyle süprizler olabiliyor. Kötü günümüze denk geldi. Gerçekten zaman zaman çok kötü oynadık. Oyunun bir bölümünde de iyi oynadığımızı zamanlarda da pozisyonları değerlendiremedik. Özellikle ikinci devrenin 25 dakikası takım müthiş oynadı, tek kale oynadı. Kaleye hiç top gelmedi. Girdiğimiz iki, üç tane net pozisyonu değerlendiremedik. Rakibin bize yaptığı pek fazla bir şey yoktu, biz kendi kendimize yaptık. Defanstaki bireysel hatalar bizim oyun dengemizi bozdu, takımın motivasyonunu bozdu. Son 15 dakika içerisinde maçı verebilirdik de kendi bireysel hatalarımızdan. Netice de bir puanda sevindirici. Hanemize bir puan yazdırdık. Onun için bu bir puan ileride bize çok lazım olacak ben buna inanıyorum. Yolumuzdan dönmüyoruz. Bizim rahatlama gibi bir lüksümüz yok. Fenerbahçe örneğini verdim” dedi.

Ayrıca, bu hafta sonu kendi sahalarında oynayacakları Sultangazi maçını da değerlendiren Terzi, “Şuanda arada 6 puan ikinciyle ve üçüncüyle 7 puan fark var. Yine en avantajlı biziz. Bu avantajı daha da açmak istiyoruz. Onun için içerideki Sultangazi maçının önemi çok büyük. Mutlaka buradan galibiyetle çıkmak zorundayız. İnşallah bu hafta üç puanı alıp yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz. Zonguldakspor ilk devre bu sınavları güzel verdi. Ben ikinci devrede bu sınavlardan güzel geçeceğimize inanıyorum. Çünkü bizim takımımız güçlü takımlara karşı daha motive oluyor. Ben buna kesinlikle inanıyorum. Bu arada sakatlarımızda iyileşiyor. Oda sevindirici bir durum, Burak’ın idmanlara katılması. Belki bu hafta Burak’ ı da hazırlayabiliriz. Eren’in sakatlığı da önümüzdeki Çatalca maçına yetişecek. Bunlarda bizim için sevindirici. Kestel’den aldığımız oyuncularda bizim için katkı verecek çocuklar ikisi de iyi oyuncu. Suadiye’den gelen Onur’da bizim için iyi bir oyuncu. En iyi şekilde bu virajları geçeceğimize inanıyorum. Hüseyin Tunç Gebzespor maçında sakatlanmıştı. Bugün Bursaspor’un doktoruna gidecekti. Fazla bir şey olacağını zannetmiyorum. Ayrıca, Ahmet Bağış ve Kenan’da izinli onlarda Çarşamba günü gelecekler” dedi.

Öte yandan Taylan ve Eren düz koşu yaptı

BAL Lig'in de Zonguldak Kömürspor birinci sırada ve 47 puanı bulunuyor.

Kaynak: İHA