Tarsus İdmanyurdu Teknik Direktörü Yapıcı Açıklaması

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Tarsus İdmanyurdu'nun teknik direktörü Armağan Yapıcı, Gaziosmanpaşaspor beraberliğini telafi edeceklerini söyledi.

Yapıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu sahalarında oynadıkları maçta futbolcularının mücadelesinden memnun olduğunu ifade etti.

Kötü başladıkları karşılaşmada erken gol yediklerini ancak hemen toparlanarak 2-1 öne geçtiklerini anlatan Yapıcı, "Galibiyeti koruyamadık. Maç boyunca çok sayıda pozisyon yakaladık. Elimize geçen fırsatları değerlendirebilmiş olsaydık sahadan galip ayrılabilirdik. 2-1'den sonra yediğimiz golde şanssızdık. Gaziosmanpaşaspor beraberliğini telafi edeceğiz" dedi.

Kendi sahalarında veya deplasmanda aldıkları her puanın önemli ve değerli olduğunu, ileride bunun daha iyi anlaşılacağını kaydeden Yapıcı, "Pazar günü Sarıyer ile deplasmanda karşılaşacağız. Sıkı ve disiplinli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu maçtan en az bir puanla döneceğiz. Bunu başarabilecek güçteyiz. Futbolcularımıza yürekten inanıyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA