Ataşehir Belediyespor'da, Derince Belediyespor Maçı Hazırlıkları

Kadınlar 1. Ligi takımlarından Ataşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bahtiyar Topal, "Derince mücadele eden bir takım, disiplinli futbol oynuyorlar. Kazanma adına biz daha avantajlı ve tecrübeliyiz, bunları sahaya yansıtacağız" dedi.

Topal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, pazar günü sahalarında yapacakları Derince Belediyespor maçının hazırlıklarına başladıklarını belirterek, antrenmanların istedikleri doğrultuda sürdüğünü söyledi.

Kadın futbolunda güzel sonuçlar elde etmek için çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Topal, transfer konusunda görüştükleri bir yabancı futbolcunun oturum sorununu gidermeye çalıştıklarını kaydetti.

Türkiye'ye kaliteli yabancı futbolcuların gelmesinin hem görselliğin hem de kalitenin artması açısından önemli olduğunu dile getirerek, "Derince mücadele eden bir takım, disiplinli futbol oynuyorlar. Kazanma adına biz daha avantajlı ve tecrübeliyiz, bunları sahaya yansıtacağız. Hem seyirci hem de futbol açısından güzel bir maç olacağını düşünüyorum" ifadesini kullandı.
Ataşehir Belediyespor, Kadınlar 1. Ligi'nde 31 puanla 1. sırada yer alıyor.

Kaynak: AA