Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü'nde Galibiyet Sevinci

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta, sahasında Localtime Fatih Karagümrük'ü 2-1 yenen Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü'nün teknik direktörü Mehmet Akif Başaran, bu galibiyetle takım olarak moral yakaladıklarını söyledi.

Başaran, karşılaşmaya iyi başladıklarını, ilk yirmi dakikada dört net pozisyon yakaladıklarını ancak bu pozisyonlardan sadece birini gole çevirmeyi başarabildiklerini belirterek, "Biz her şeye rağmen galip geldiğimiz için mutluyuz. Bu galibiyete tüm camia olarak ihtiyacımız vardı" dedi.

Maça hakim olan taraf olduklarını ifade eden Başaran, "İyi oynarken kalemizde beklemediğimiz bir penaltı golü gördük fakat çözülmedik. Galibiyet için elimizden gelen her şeyi yaptık. Özellikle Uğur'un atılmasının ardından biraz bocalamış olsak da oyundan kopmamayı ve ortak olmayı başardık. Daha sonraki dakikalarda bir frikik golü ile galibiyete uzandık" diye konuştu.

Bu galibiyeti çok istediklerini, kazanabilmek için iyi mücadele ettiklerini dile getiren Başaran, bu galibiyetle takım olarak iyi bir moral yakaladıklarını ve bundan sonraki haftalarda önlerine daha iyi bakabileceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA