Aydınlar Pektemek'e uçağını gönderdi

Beşiktaş’ın sponsoru Acıbadem’in yönetim kurulu başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Mustafa Pektemek için Konya’ya kendi uçağını gönderdi. Basınç sabitleyici özelliği bulunan uçak, 50 milyon dolar değerinde.

Vatan Gazetesi'nin haberine göre; Beşiktaş'ın sponsoru Acıbadem'in yönetim kurulu başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Mustafa Pektemek için Konya'ya kendi uçağını gönderdi...

Siyah-beyazlı kulübün sağlık sponsoru Acıbadem'in yönetim kurulu başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Trabzonspor karşılaşmasında burnunda ve elmacık kemiğinde kırıklar oluşan milli santrforu Konya'dan İstanbul'a getirmek için kendi imkanlarını seferber etti.

MUSTAFA PEKTEMEK, RIDVAN DİLMEN'İN İZİNDEN GİDİYOR
Önceki gün oynanan maçın 68. dakikasında Essaid Belkalem ile çarpışan ve sahanın içine kadar giren ambulansla Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Mustafa'nın normal bir uçakla seyahat etmesine basınç problemi nedeniyle doktorlardan izin çıkmadı. Bunun üzerine Beşiktaş kulübü ambulans uçak talep etti.

Ancak ambulans uçağa gerek olmadığını belirten Aydınlar, kaç metreye çıkarsa çıksın 2 bin metrede uçuyormuş hissi veren, basınç sabitleyici özelliği olan ve tam donanımlı modeli 50 milyon dolar değerindeki özel jetini (Dassault Falcon 7X) Konya'ya gönderdi ve Mustafa dün sabah İstanbul'a getirildi. Yöneticiler bu jesti nedeniyle Aydınlar'a teşekkür etti.